VOLWASSENEN GEMENGDE GROEP

Recreanten zijn mensen die net beginnen in onze sport of mensen die geen wedstrijdbehoeften hebben maar toch willen Thai- of kickboksen. 


Alle facetten van de sport komen aan bod waaronder uithouding, lenigheid en motorische vaardigheden.   Ook tactisch inzicht en strategie komen in onze lessen aan bod.


Iedereen kan zelf zijn niveau bepalen en aanpassen naarmate zijn eigen ontwikkeling.


Op deze manier zijn de trainingen zowel toegankelijk voor beginners als voor meer ervaren mensen.

RECREANTEN MUAYTHAI - KICKBOKSEN

GEVORDERDE SPORTERS MUAYTHAI - KICKBOKSEN


Muaythai en kickboksen voor gevorderden betekent vooral dat je 'kunt trainen'.  Dat klinkt vreemd, maar KUNNEN trainen is iets dat je moet leren.  Bij Team K-oss leren wij je Thai en kickboksen, dat is waar,  maar wat nog belangrijker is, je leert Thai- en kickboksen te TRAINEN.  Daardoor kun je technisch op een hoger niveau werken met partners die evenwaardig zijn.


Het niveau van deze groep is goed tot zeer goed te noemen.  Iedereen in de kick- en Thaibokstrainingen voor gevorderden traint al langer in deze sport en weet wat het betekent om anderhalf uur lang intensief te trainen.

Sommigen van de gevorderden hebben ooit wedstrijden gedaan en zijn nu alleen nog recreatief bezig.


Anderen hebben nooit de ambitie gehad om wedstrijden te doen. Studie, gezin, beroep en vooral ‘’TIJD’’, zijn zaken die allemaal een belangrijke rol spelen in die keuze om wel of geen wedstrijden te gaan doen.

COMPETITIE "Never, never never give up !!!"

Voor je de ring instapt moet je over goede kwaliteiten beschikken en heel hard trainen.


Een wedstrijdvechter moet veel en hard willen en kunnen trainen, hier komt ook een bepaalde levensstijl achter de hoek kijken.


Competitieve beoefenaars zullen bij Team K-oss deelnemen aan de volwassenen trainingen maar zullen ook hierbuiten tijdens individuelere trainingen aangescherpt en klaargestoomd worden voor hun wedstrijden.


Zelfdiscipline en coachbaar zijn, zijn belangrijke eigenschappen voor een wedstrijdvechter.


Vraag zeker advies aan de trainer indien dit één van je doelstellingen is.