KIDS TRAINING

Vaak moeten kinderen hun zelfvertrouwen en beheersing nog ontwikkelen.  Dit kan uiten in onzeker, maar ook negatief gedrag.


Doordat uw kind tijdens de training regelmatig nieuwe vaardigheden opdoet en hier steeds beter in wordt, wordt zijn of haar zelfvertrouwen groter.


Door dit zelfvertrouwen en het respect voor elkaar, leren de kinderen zichzelf bovendien beter te beheersen.

MUAYTHAI - KICKBOKSEN FOR KIDS

WANNEER BEN JE EEN K-OSS KID ?

De Kids training gaat door op maandag en woensdag van 17u45 tot 18u45.  Kinderen zijn tijdens deze trainingen welkom van 6 tot 14 jaar.


Voor de hele jeugdige sporters vanaf 6 jaar zal de trainer na de proeflessen zijn eerste indruk overmaken aan de ouders.  Onze instelling is dat de sport verantwoord moet zijn voor elke deelnemer en soms is het beter om, niettegenstaande de aanvaardbare leeftijd, nog een jaartje te wachten om in te stappen in de sport.


Vanaf 14 jaar wordt je vaak net iets te "volwassen" om met de basisgroep Kids mee te sporten.


Je kan vanaf dan meetrainen met de volwassenen groep waar je ervaringsniveau een boost zal krijgen.


Hier kan je je trouwens ook drie maal per week uitleven, leer je jezelf nog beter te ontwikkelen en ontdek je welke jouw mogelijkheden zijn.

Onze K-oss kids worden ongeacht het individueel niveau onderverdeeld in leeftijdsgroepen.  Op deze manier kunnen ze zich aan hun leeftijdsgenoten optrekken en zich ontwikkelen binnen een comfortabele omgeving.   


We hebben 3 groepen: 6 en 7 jarigen zitten in de blauwe groep, de 8, 9 en 10 jarigen zitten in de rode groep en de groep van de 11, 12 en 13 jarigen zijn de groene rakkers.   Elke groep heeft zijn/haar begeleider.  Deze begeleiders wisselen over de week heen onderling van groep.   Soms zal de opwarming collectief gebeuren, op andere momenten dan weer in de toegewezen groep.


Een aantal momenten kan het uiteraard ook gebeuren dat de gehele groep aan een zelfde oefening werkt.

Tijdens de trainingen is iedereen gelijk en wordt er van de kinderen verwacht dat ze elkaar helpen.

Teamgeest en voor elkaar opkomen zijn dus belangrijke aspecten van de training.

Kinderen leren hierdoor sociale vaardigheden die ze ook in het dagelijks leven toepassen.