LADIES ONLY

Je bent een dame en je hebt Thai- en/of kickboksen altijd al willen doen, maar was de drempel te hoog vanwege de aanwezigheid van grote, sterke, bezwete mannen ?


Je wilt op een leuke manier afvallen ? Je bent stijf en je wilt leniger worden ?  Dan zijn onze lessen misschien iets voor jou !!


Onze lessen zijn toegankelijk voor iedere vrouw die kennis wil maken met het kick- en Thaiboksen.

LADIES ONLY

In onze sport wordt er zowel gebruik gemaakt van stoottechnieken als traptechnieken. Bij het Muaythai (Thaiboksen) zijn ook elleboog en kniestoten gebruikelijk gecombineerd met clinchtechnieken.

Het tempo in de Ladies only groep ligt lager dan bij de gemengde groep, maar er wordt alsnog flink getraind.


De lesopbouw bestaat uit een warming up, technieken, conditie oefeningen en een cooldown.  Hiervoor worden er pads, trapkussens en bokszakken gebruikt, maar ook andere materialen om aan circuittraining te doen zijn aanwezig.


De groep is laagdrempelig en er heerst een relaxte, vriendelijke sfeer.   De lessen zijn ideaal om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd sterk en fit van geest te worden.  Kick- en Thaiboksen versterkt je conditie, zelfvertrouwen, lenigheid en daarnaast werk je ook aan de versteviging van je spieren.


Wat heb je nodig : sportieve kledij, bokshandschoenen, scheenbeschermers, springtouw, bandages ....


Deze zijn in de club verkrijgbaar.


Who runs the world ?  Girlpower @ Team K-oss