WELKOM

Over ons ...

Waarom Team K-oss ?


Bij Team K-oss  zit sporten op een aangename en veilige manier in onze fundamenten verzegeld.


Ook al zijn we een relatief jonge vereniging (sinds 2015),... we hechten veel belang aan de individuele doelstellingen van onze leden en we streven er naar een uitlaatklep te kunnen zijn voor iedereen die zijn overtollige energie kwijt wil.

Muaythai en/of kickboksen, het is geen doordeweekse sport.  Niet alleen heb je er veel lef en doorzettingsvermogen voor nodig, je moet ook beschikken over een flinke dosis tactiek, inzicht, snelheid en vooral respect voor jouw teamgenoten, want ook al is dit een sport die je voornamelijk op individueel niveau presteert, blijft een bevorderlijke omgeving steeds belangrijk voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Team K-oss verzorgt ook trainingen voor de jeugd.  Reeds vanaf 6 jaar wordt discipline en respect gestimuleerd op een speelse en gevarieerde manier.  Lees hierover meer in ons K-oss Muaythai en kickboxing "kids training" hoekje op deze website.


Muaythai en / of kickboksen bij Team K-oss is niet alleen een verantwoorde sport, maar ook een goede workout voor recreanten.  Wanneer u net begint, ontwikkelt u in korte tijd uw kracht, conditie en techniek.


Als u dat stapje verder bent, kan u ook gaan sparren en misschien wel uitkomen voor onze vereniging op competitief niveau.


Wilt u meer weten of zelfs eens proeven van deze sport, aarzel dan niet om even contact op te nemen of een vrijblijvende proefles te volgen in ons trainingscenter " The Crypt ".